Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

James Arthur

Keď som počula pesničku Immpossible v jeho podaní, spadla mi sánka. Bola som zvedavá, ako spieva iné pesničky, pozrela som si jeho prvý kasting na X Factor UK 2012, už vtedy zaujal! Je to fakt príjemný človek so zaujímavým hlasom... Som veľmi rada, že jeho mentorom bola práve Nicole Scherzinger - dokonalá osobnosť!
James Arthur

http://media.4music.com/media/original/10671/635x635.jpg
Vo finále porazil predavača Jahmenea Douglasa. Pred finále boli všetci presvedčení, že práve malý predavač má výhru vo vrecku. Skromný chlapec s veľkým hlasom, ktorý spieva v kostole a všetci ho majú radi. Viac ako babičky však zrejme hlasovali mladé baby, tak vyhral potetovaný, ale sympatický mladík s krivými zubami. Taký typický, anglický.

Po vyhlásení výsledkov nemal slov: „Ďakujem, ďakujem vám veľmi. Naozaj som vyhral? Wow. Skutočne neviem, čo povedať.“

Jamesovo víťazstvo sledovalo naživo viac ako desaťtisíc fanúšikov v Manchester Central a oslavovalo sa do rána. Angličania tieto súťaže strašne prežívajú. Dokonca aj americký X Factor sleduje viac Angličanov ako Američanov.


Veľmi sa mi páči vystúpenie Jamesa a Nicole, s pesničkou od Boba Dylana, ktoré nájdete ako inak na www.youtube.com.





Osobnosti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014