Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Drsný a zároven nežný, taký je Joseph Morgan!

Prvý raz som ho videla v Upírskych denníkoch, na prvý pohľad ma dostal, svojím anglickým neodolateľným prízvukom, svojím pohľadom, charizmou, vystupovaním...ahh. :D

Joseph Morgan

                                            

Rodinka pôvodných upírov (zväčša chlapov) je v seriáli nielen na spestrenie deja, ale aj na spestrenie výberu chlapov, keďže cieľová skupina The Vampire Diaries sú, ako inak, ženy. Herci Paul Wesley či Ian Somerhalder nie sú totiž idoly pre každú.

Joseph Morgan sa narodil 16. mája 1981 pod menom Joseph Martin v Londýne. Ako- tak známy sa stal ako Troy v hororovom seriáli Hex (Kliatby z temnôt). Neskôr si zahral vo filmoch ako Alexander (Alexander Veľký) či komédii Mister Lonely. Minulý rok ste ho videli aj v drámach Immortals a Angels Crest.



Josepha Morgana pozná väčšina z nás ako pôvodného upíra, teda vlastne už hybrida Klausa, ktorého hrá v seriáli The Vampire Diaries. Svojim anglickým prízvukom a zelenými očami si získal svoje verné fanúšičky.

Joseph Morgan | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014