Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Legendárny seriál je späť!

Pamätám si ako k nám babičky chodievali pozerať práve tento seriál - Dallas! Viem, že v tom čase na tom skoro všetci fičali, no nečudujem sa. Ja fičím práve teraz, ale na mladšieho Johnna Rossa (Josh Henderson)! Tento herec ma zaujal svojou charizmou, spôsob akým postavu hrá, je neuveriteľne sexy! A takisto ako to už býva, vždy sa mi páči aj ženská postava, konkrétne Pamela Rebecca Barnes (Julie Gonzalo), prečo? Narozdiel od ,,slávnej,, Eleny, je Julie prenádherná, zaujímavá tak ako Josh - inak vraj niečo spolu majú, sú to len klebety - nič nie je potvrdené...No videla som video, kde boli spolu na nejakej párty, a mali k sebe veľmi blízko...Video nájdete na youtube, stačí ak do vyhľadávača napíšete mená obidvoch hercov. Kto sa Vám páči z tohto seriálu?
Dallas



Ewingovci sú bohatá rančovská rodina, ktorá za svojím postavením vďačí predovšetkým bohatým ložiskám ropy a podnikateľskému talentu svojich predkov. Príbeh se zameriava predovšetkým na Johna Rossa Ewinga III, syna J.R. a Sue Ellen Ewingových a Christophera Ewinga, ktorý je adoptovaným synom Bobbyho Ewinga a Pam Ewingovej.



Narodenie Johna Rossa a Christophera mohli diváci vidieť už v originálnej sérii Dallas. Teraz sú oba dospelí, přičom John Ross je povahovo aj chovaním témer dokonalou kópiou svojho otca, zameriava se na obchod s ropou, miluje peniaze a moc. Christopher je samozrejme zasa podobný Bobbymu, viac mu záleží na rodinnom ranči Southfork Ranch a zaoberá sa využívaním alternatívnych zdrojov energie.


http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2012/06/josh-henderson-jesse-metcalfe-dallas-premieres-tonight.jpg


 

Dallas | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014