Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kam? Kde? Prečo? Čo? Aké tetovanie?

Táto téma ma zaujala už pred 4 rokmi, vtedy som ešte nevedela, že ma to tak pohltí a budem rozmýšľať o tetovaní. Rozhodovala som sa, tetovanie som si nemohla dať urobiť skôr ako som dovŕšila 18 rokov. Taktiež som si zistila všetky potrebné informácie, riziká...A musím Vám povedať, že už vtedy som vedela kam si chcem dať tetovanie, na pravé rameno vpredu nad prsiami, dúfam, že viete kde myslím. Chcela som tam niečo čo pre mňa veľmi znamená, má výnimočný význam, a vždy bude v mojom srdci, preto som tetovanie chcela nad srdcom. Text, arabský jazyk, tak 5-6 cm dlhý, veľkosť 10-12, už si to dobre nepamätám. Pevne rozhodnutá, ale aj plná očakávaní, strachu som kráčala po meste až som stála pred tetovacím salónom. Vošla som dnu, povedala som mu ako to chcem, kde to chcem. A prekvapenie bolo naozaj veľké, no sklamanie oveľa väčšie - povedal mi, že to asi nepôjde, písmo je príliš malé a príliš náročné. Poradil mi, aby som text skrátila na maximum, tak jedno arabské písmenko, slovo...a veľkosť 15-20. Vtedy som si pomyslela, či sa náhodou nezbláznil. Vysvetlila som mu, že by to stratilo význam, a písmo veľké ako na plagáte nechcem. Doporučil mi jednu stránku, kde nájdem veľa typov písma, vzorov začo som mu poďakovala a dal mi číslo, ak by som si niečo vybrala. Žial nič som si nevybrala, prečo? Lebo to čo som tam chcela, nič nemôže nahradiť. Aj keď mi dal číslo, nikdy som ho nepužila. A ani nie pred mesiacom, som sa rozhodla pre tetovanie na krku vzadu, problém je v tom, že stále neviem čo si mám dať vytetovať. Samozrejme tetovanie je na celý život, prináša so sebou rôzne riziká, ale keď sa o to tetovanie človek stará, nemalo by sa mu predsa nič stať. Či hej? Prehľadala som veľa stránok s tetovaním, pozerala tattoo pictures na google, pár sa mi zapáčilo a preto ich sem dám, ale aj tak som nenašla to prečo by som bolo rozhodnutá tak ako pri prvom neúspechu o tetovanie, ktoré chcem doteraz, v budúcnosti ho určite budem mať. :D Takže ak máte nejaké návrhy, a povedali mi o nich, bola by som Vám veľmi vďačná. Pridávam aj obrázky tetovaní, ktoré sa mi páčia.

Rozmýšľala som aj o tomto  , ale asi nie, radšej na zadnej strane krku:

   

Aj toto tetovanie sa mi páči :

Aké tetovanie by ste si dali? Kam by ste si ho dali? Čo by ste si tam dali? Aké tetovanie sa Vám páči? Privítam vaše tipy! ;-) Ďakujem.


Tattoo | stály odkaz

Komentáre

  1. Ja mám tetovanie
    od 16 rokov, vzadu na krku,čínsky znak...Keby som si mala vybrať, už si tam dám niečo zmyslupnejšie, ale neľutujem to. Momentálne uvažujem nad ďalším, na chodidlo zboku, nápis "My feet will take me where my heart is",pretoze to ma pre mna osobny vyznam, ze dokazem vsetko, co si zaumienim :) plus chcem maly trojlistok k tomu ako pripomienku toho,kde som kusok srdca nechala :) takze tak,drzim palce,nech najdes tetovanie ktore bude pre teba naozaj osobne a radim pockat dovtedy,kym nebudes o tom naozaj presvedcena :)) Drzim palce a nech to moc neboli!
    publikované: 03.08.2011 22:36:41 | autor: VioletHill (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Pre VioletHill
    Ďakujem za radu, určite o tom popremýšľam. Veľmi sa mi páči tvoj vkus, čo sa týka tetovania. ;-) Ešte raz ďakujem! :)
    publikované: 04.08.2011 20:06:19 | autor: Angelote (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Odpovede
    Nikdy by som si nedala žiadne tetovanie. Nikam. Tetovania mi prídu nevkusné a niekedy až odpudivé.

    Okrem toho druhá fotka zhora - to je antireklama na tetovanie, okolo kresby je tá koža veľmi podozrivo červená, je možné, že tam ide o zápal
    publikované: 04.08.2011 21:05:59 | autor: Filiberta (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Filiberta
    to zato, že je to ešte čerstvé. (to vidíš podľa toho, že sa ešte atrament poriadne nevpil do kože a vidíš ostré linky)

    bohužiaľ ma žiadne z tých zobrazených neoslovilo.

    Jeden by si mal sakra dobre rozmyslieť čo a či sa vôbec nechá tetovať... keď ťa to o pár rokov bude brzdiť napríklad v kariére stojí odstráneneie sakra veľa peňazí a bolí to ešte viac a to nehovorím o tom že ostanú jazvy a nezmizne úplne: http://www.youtube.com/watch?v=BIHKJwhQrHk

    Neprehováram ťa aby si sa netetovala, ale ani nehovorím že áno (ja sám sa chystám za chvíľu na jedno :)) Len si to treba sakra rozmyslieť či sa mi to oplatí.
    publikované: 05.08.2011 16:24:12 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. pre: Filiberta
    Áno, niekomu to príde nevkusné a niekomu naopak veľmi pekné. Človek si nedáva tetovanie len kvôli tomu, že sa mu to páči, ale aj kvôli tomu, že pre neho niečo znamená, vyjadruje svoju osobnosť...100 ľudí 100 chutí. :d A čo sa týka toho obrázku, to tetovanie je čerstvé.
    publikované: 14.08.2011 22:39:28 | autor: Angelote (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Pre: Iviak
    Áno, rozhodovala som sa dosť dlho a môj názor sa stále nezmenil. Viem akú sú riziká, možnosti, o tetovaní som premýšľala niekoľko rokov a stále ma to nepustilo. Tetovanie na krku vzadu nie je moc viditeľné, takže ak ho nechcem ukazovať tak si rozpustím vlasy alebo čo...Určite si tam dám niečo čo pre mňa veľa znamená a vždy bude znamenať. Ďakujem za názor.
    publikované: 14.08.2011 22:43:51 | autor: Angelote (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. milujem tetovanie
    este ho nemam mam 16 romok chcela by som ho az ked budem mat 18 nieco na krk alebo na chrbat alebo aj tam aj tam...
    publikované: 19.12.2011 23:29:21 | autor: Natalia (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. prepac
    KURVAAA velkym by som chcela na celoooooooooo lebo som jebnutaa!))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakkkkkkkk picaa :( :/:/::/
    a koli tebe si si to urcite nedam ! haaa
    publikované: 19.12.2011 23:33:40 | autor: Marika (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Pre Marika:
    Prepáč, nevieš písať alebo si nenormálna?!
    publikované: 20.12.2011 16:32:22 | autor: Angelote (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Pre Natalia:
    Tak držím palce, do 18-tky to vydrž! ;-) A vieš už čo si tam dáš?
    publikované: 20.12.2011 16:44:54 | autor: Angelote (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. to prvé
    myslim že je najlepšie, krásne uplne. ja chcem tetovanie presne na to isté miesto ako je to pierko, ale chcem tam vážku, keďže pre mňa veľmi veľa znamenajú. a plánujem si to dať ako darček k 16-tke, vstup do "dospelosti" :) už sa na to veľmi teším
    publikované: 29.12.2011 23:00:43 | autor: Iv (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Pre Iv:
    Tak držím palce, aj mne sa veľmi páči prvý obrázok!
    publikované: 30.12.2011 15:34:40 | autor: Angelote (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Tetovanie
    Ja mám 18 rokov a tetovanie som si dala v 17 ;). Myslela som, že to bude bolieť, ale v pohode sa to dalo vydržať, poznám aj väčšiu bolesť :D. Tiež ho mám na zadnej strane krku ;). Malým písmenom je tam napísané "Dreams" :). Sny pre pre mňa neskutočne vzácne ;). Podľa mňa si to najprv poriadne premysli, a keď budeš na 100 % rozhodnutá, tak si to tetovanie daj :). Ale nemala by si sa rozhodovať len tak, podľa toho, čo sa ti páči...skôr by to tetovanie malo mať aj nejaký význam...:) Určite si nájdeš také, ktoré bude pekné a bude pre teba aj niečím iné, vzácne a výnimočné! ;) Veľa šťastia...:)
    publikované: 17.02.2012 17:57:45 | autor: Bibs ;) (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Pre Bibs:
    Samozrejme, že si nedám hocijaký obrázok alebo slová čo sa mi páčia, na 1. mieste je význam tetovania, na 2. mieste je miesto tetovania, na 3. mieste je výzor....Ďakujem za upozornenie! ;-). Mohla by si mi poslať fotku tvojho tetovania. Ďakujem.
    publikované: 17.02.2012 19:14:12 | autor: Angelote (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. tatoo
    Zdravim chcem sa opytat niekoho skuseneho mam tetovanie ktorema priblizne rok staral som sa on natieral.vsetko ako sama ananiektorych miestach mam opadanu farbu akyje problem
    publikované: 23.10.2015 15:06:11 | autor: dommo (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Tetování
    Ahoj, já jsem ráda, že dneska už se nebere tetování jako znak trestanců jako ještě před tak 20ti lety. Dneska už je také skvělé, že třeba ženy po rakovině prsu si mohou nechat znovu vytetovat prsní dvorce https://radchenko.cz/tetovani-bradavek-a-prsnich-dvorcu/ a to je podle mě úžasné, protože to může strašně moc psychicky pomoci.
    publikované: 15.04.2020 13:10:10 | autor: Luka (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Tetování
    Mě se nejvíc líbí to tetování na zadní straně krku, přijde mi to takové, že to opravdu dělám pro sebe a ne pro to, aby to bylo nejvíce vidět. Vlastně ani sama bych si na něj pořád neviděla :) Ale je to moc hezké. No a když se tetování přece jen nepovede, tak už to není žádná katastrofa, když se to dá řešit takhle https://odstraneni-tetovani-laserem.cz/pred-a-po-fotografie-a-video/ ;)
    publikované: 23.02.2022 11:37:07 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Kosmetika a tetování
    Ahojky, zajímalo by mě, jestli se po tetování musí nějak a případně i na jakou dobu omezit používání kosmetiky? Jestli je třeba nutné přejít na něco takového - https://www.naqed.cz/vegan-kosmetika// nebo stačí jen omezit tu nejhorší chemii na právě potetované místo a za několik dní lze už normálně fungovat s tou běžnou kosmetikou? Děkuji :)
    publikované: 12.04.2022 12:20:27 | autor: Zuzana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014