Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nový seriál Tv JOJ

nevinnijoj1   Nevinní JOJky: Prvý slovenský seriál svojho žánru

Ani na obrazovkách televízie JOJ nebude túto jeseň chýbať seriálová novinka vlastnej tvorby a budú rovno dve! (Hrané.) Jednou z nich je romantický seriál (≠ telenovela!) Nevinní od osvedčeného tímov tvorcov, ktorí stáli aj za seriálmi ako Ako som prežil, Odsúdené či Doktor Ludsky, teda tými najkvalitnejšími, o ktoré obohatila slovenskú televíznu tvorbu práve JOJka. Vznikol podľa námetu Ivana Huljaka, DNA a tímu Stano Guštafík-Roman Olekšák-Valéria Schulczová. Ide o rodinnú drámu, vôbec prvý slovenský seriál svojho žánru.

Hovorí, podľa oficiálneho popisu, o stretnutí po rokoch, ktoré prinesie nečakanú lásku nevlastných súrodencov. Ich vzťah je od začiatku odsúdený na ťažký boj, je skúšaný nevôľou, predsudkami, zradou a skazenými vzťahmi, vynárajúcimi sa z minulosti. Osud hlavných hrdinov je konfrontovaný s kriminálnym príbehom pátrania po zmiznutej mladej dievčine, dcére majiteľa vplyvnej firmy. Dramatickým zápletkám nechýba ani humor, aj keď v princípe seriál rieši srdcové záležitosti.

nevinnijoj2   Nevinní JOJky: Prvý slovenský seriál svojho žánru

Televízia JOJ, líder vo vlastnej tvorbe, pri tomto seriáli stavila na neopozeraných hercov (Ela Lehotská, Milo Král, Kristína Povodová, Marta Matová, Jozef Jurčišin Kukľa, Ján Dobrík), čo určite mnohých poteší, no nebudú chýbať ani známe mená (Kristína Farkašová, Maroš Kramár, česká herečka Lucie Zedníčková).

Nové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍ

 

Nové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍNové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍNové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍNové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍNové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍNové fotografie z nakrúcania seriálu NEVINNÍ


Nevinní | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014