Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kristen Stewart podviedla svojho priateľa Roberta Pattinsona!

S režisérom (Rupert Sanders) filmu Snehulienka a lovec (2012), kde sa v hlavnej úlohe predstaví práve Kristen Stewart.

Rozchod?

Rupert Sanders a Bella zo Súmraku priznali neveru a oľutovali svoje konanie.

 Rupert povedal: "Som veľmi nešťastný z bolesti, ktorú som spôsobil svojej rodine. Moja prekrásna žena a nádherné deti sú všetko, čo na tomto svete mám. Milujem ich z celého srdca. Modlím sa za to, aby sme to spoločne prekonali."Režisér je ženatý s Libertyou Ross, ktorá v Snehulienke a lovcovi hrala Snehulienkinu matku. Majú spolu dve deti. Či mu neveru odpustí je otázne, ale keďže majú spolu dve deti, je to dosť možné.

Čo sa týka Kristen, mrzí predovšetkým fakt, že svojím správaním zranila svojho partnera Roberta Pattinsona. Verejne sa mu ospravedlnila slovami: "Hlboko sa ospravedlňujem za trápenie a problémy, ktoré som spôsobila tým, ktorí sú mi blízki a každému, koho to zasiahlo. Táto chvíľková nerozvážnosť ohrozila tú najdôležitejšiu vec v mojom živote, osobu, ktorú najviac milujem a rešpektujem - Roba. Milujem ho, milujem ho, veľmi ma to mrzí." 

Tieto slová však nestačili, Rob sa odsťahoval na ranč herečky Reese Witherspoon, s ktorou hral vo filme Voda pre slony. Reese je pre Roba ako jeho staršia sestra, dobre si spolu rozumejú. Kristen sa s ním snaží spojiť, neustále mu píše SMS, no Rob odmieta akýkoľvek rozhovor s ňou. Chcel ju toto leto požiadať o ruku, vyhlásil o nej:  "Vždy vo mne prebúdzala niečo, čo sa ešte nikomu inému nepodarilo." Zbožňujem ju. Na svete neexistuje iná žena, ktorá je taká krásna a dobrá ako ona. Chcem s ňou byť od rána do večera, chcem sa s ňou oženiť," Nemenovaný zdroj uviedol, že Pattinson slávu znáša veľmi ťažko a Kristen si vybral preto, že sa s ňou o tom mohol rozprávať a dokonale si rozumejú.

Robert sa chce stretnúť s Rupertom ako chlap s chlapom, a všetko si vyjasniť. Prečo práve s ním, a nie s Kristen? Rob si myslí, že v snahe zachrániť ich vzťah, by klamala. Tiež sa chce stretnúť s Rupertovou manželkou, chce vedieť jej názor na celú situáciu, a ako ju bude riešiť. Momentálne má Kristen zakázaný vstup na premiéru nového filmu Pattinsona.


Twilight | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014