Ľudia a niečo viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aaron Díaz alias Marianno z telenovely Teresa!

LEN DVE SLOVÁ - PORIADNY CHLAPISKO!!!
Aaron Díaz


Aaron Díaz Spencer se narodil 7. marca 1982 v Puerto Vallarta, Jalisco, v Mexiku. Je nielen hercom, ale tiež spevákom a modelom. Presťahoval sa a strednú školu navštevoval v Palo Alto v Kalifornii v USA. Potom, čo sa vrátil do Mexika, nastúpil do herecké školy patriacej Televise. Vždy hral kladné role, často hlavného hrdinu, ale v telenovele Talismán si po prvý raz zahral zápornú postavu vďaka role Antonia Negrete. Jeho prvá rola v USA v angličtine bola jednodielna seriálová rola Miguela v americkom seriálu Pan Am.

V minulosti randil so Sherlyn, ktorá s ním hrala v Clase 406 a Corazones al límite. V auguste roku 2009 sa v Las Vegas oženil s herečkou Kate Del Castillo, v júl 2011 ale oznámili rozchod.

Lola a Aarón rodičiLola a Aarón rodiči

Neskôr začal chodiť s Lolou Ponce, teraz sú obaja rodičmi! V stredu 27.2.2013, sa im narodilo cisárskym rezom dievčatko, ktoré pomenovali Erin. Prišla na svet v Sanatorio de la Mujer v meste Rosario, v Argentíne, odkiaľ Lola pochádza. Po pôrodu vážila 3,84 kg.


Aaron Díaz






SEXY!!! | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



">.
  • Create PlaylistPop-out playerDownload music and ringtones
  • ">:-)
    Počet zhliadnutí:
    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014